Podpri berem.si

Bom kratka. Če vas navdihujejo moje vsebine, če vam pomagajo, vam izboljšujejo življenje, vaše mentalno, čustveno, fizično in duhovno počutje, potem podprite moje delo. V to, kar delam, verjamem, ker sem sama šla skozi hude preizkušnje, preživela in se postavila na noge, trdneje kot prej. Najpomembnejši je odnos do sebe. Zato boste med mojimi vsebinami našli  vse, kar prispeva k dobremu mentalnemu, čustvenemu, duhovnemu in fizičnemu počutju. Verjamem, da smo ljudje ustvarjeni za povezovanje. Za sočutje. Za pomoč drugemu. Ne tekmovanje. In ne pozabite – samo v vas je vsa moč, ki jo potrebujete za dosego česar koli. V nikomur drugemu je ni. Vi sami ste svoj rešitelj. In jaz vam ponujam vsebino, da dosežete to.

Izdala sem štiri knjige, ki ljudem spreminjajo življenja. Na tesnobi, ki je bila uspešnica leta 2017, sama pa sem bila najbolj prodaja slovenska avtorica leta 2017.  Moja druga knjiga Na boljše je nadaljevanje knjige Na tesnobi – z njo človek znova, po zlomu, postavi sebe.  Povezava na obe knjige je tukaj: https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/na-tesnobi-2195808-pr. Tretja knjiga Razmerja vsebuje 11 kratkih zgodb o ljubezenskih razmerjih. Odrito, surovo, brutalno. Kaj vse si počnemo le zato, ker ne znamo ali nočemo drugače. Povezava tukaj: https://www.primus.si/razmerja/. In zadnja knjiga, Pogumna srca, kjer sem zbrala najmočnejše misli za navdihovanje vseh bojevnikov, je tukaj: https://www.berem.si/pogumna-srca/

Od knjig se ne da preživeti, zato imate moje vsebine na voljo še v obliki videov na mojem kanalu Youtube. Gre za realne, odkrite, neposredne vsebine za odlično mentalno, čustveno, duhovno in fzično počutje. Povezava je tukaj: https://www.youtube.com/user/MsDamjana.

Sem urednica bloga Damjana Bakarič, ki se nahaja na povezavi: https://www.berem.si in je prav tako servisen blog za boljše čustveno, mentalno, duhovno in fizično počutje.

Z mojimi vsebinami, ki navdihujejo in so realne, si ljudje pomagajo do boljšega počutja, življenja. Ustavljajo me na cesti in mi zaupajo, da jim moje vsebine pomagajo/rešujejo življenja/navdihujejo. Da komaj čakajo na nov zapis ali video. Če so vam moje vsebine všeč, me podprite! Da bom lahko še naprej delala to, kar radi gledate in berete ter to, kar vas navdihuje.

Hvala za zaupanje.

Za donacije so na voljo naslednji načini:

10 eur

30 eur 

50 eur

Znesek po izbiri

Moje delo lahko z donacijo podprete preko spletne banke ali s klasičnim nakazilom na TRR. Donirate tako, da kliknete na znesek. Pod ‘doniraj znesek po izbiri’ vpišete vrednost, ki jo želite donirati. Če boste pri tem imeli kakršne koli težave, mi jih sporočite na elektronski naslov: info@berem.si

Donacije so enkratne. Lahko pa moje delo podprete vsak mesec. Paypal?

PODATKI ZA DONACIJO

NAČIN DONACIJE: SPLETNA BANKA ALI NAKAZILO NA TRR

IME:

PRIIMEK:

E NASLOV:

PODATKI ZA NAKAZILO:

Namen: Donacija

Znesek:

Koda namena: CHAR – Plačilo za dobrodelne namene

Številka TRR: SI56 0208 3026 2449 289

Referenca: datum nakazila, primer 00 datum

Naslov: Berem, Tine Vučko sp, C. Na Poljane 7a, 1000 Ljubljana