Podpri berem.si

Če te navdihujejo moje vsebine, če ti pomagajo, ti izboljšujejo življenje, tvoje mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje, potem podpri moje delo. V to, kar delam, verjamem, v svojem delu vidim smisel. Sama sem šla skozi hude preizkušnje, se sesula, preživela, in se na novo zgradila ter izboljšala odnos do sebe, ki je temelj vseh odnosov. Zato boš med mojimi vsebinami našel/našla vse, kar prispeva k dobremu mentalnemu, čustvenemu, duhovnemu in fizičnemu počutju. Verjamem, da smo ljudje ustvarjeni za povezovanje. Za sočutje. Za pomoč drugemu. Ne za tekmovanje. In ne pozabi – samo v tebi je vsa moč, ki jo potrebuješ za dosego česar koli. V nikomur drugemu. Ti sam si svoj rešitelj.

Izdala sem štiri knjige, ki ljudem, tako mi pišejo in sporočajo, spreminjajo življenja. Na tesnobi je moja prva knjiga, ki je bila uspešnica leta 2017, sama pa sem bila najbolj prodajana slovenska avtorica leta 2017.  Z njo so se razbili tabuji o čustvenih stiskah, ki se manifestirajo v obliki izgorelosti, ankisoznosti in paničnih napadov. Prejela na stotine pisem ljudi, ki so s pomočjo knjige prepoznali, kaj se jim dogaja in da to ni najhujše, kar se jim je zgodilo.

Moja druga knjiga Na boljše je nadaljevanje knjige Na tesnobi – s pomočjo te knjige lahko človek (po zlomu, travmi, pretresljivem dogodku) na novo postavi sebe.  Povezava na obe knjigi je tukaj: https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/na-tesnobi-2195808-pr.

Knjiga Razmerja vsebuje 11 kratkih zgodb o ljubezenskih razmerjih. Odkrito, surovo, brutalno. Kaj vse si počnemo, ker ne znamo, ne zmoremo ali nočemo drugače. Povezava tukaj: https://www.primus.si/razmerja/.

Knjiga Pogumna srca, kjer sem zbrala najmočnejše misli za navdihovanje vseh bojevnikov, tukaj: https://www.berem.si/pogumna-srca/

Moje vsebine so na voljo še v obliki videov na Youtube. Gre za realne, odkrite, neposredne vsebine za odlično mentalno, čustveno, duhovno in fizično počutje. Povezava je tukaj: https://www.youtube.com/user/MsDamjana.

Sem urednica bloga Damjana Bakarič, ki se nahaja na povezavi: https://www.berem.si (ravnokar si tu :-)), in ki je prav tako servisen blog za boljše čustveno, mentalno, duhovno in fizično počutje.

Z mojimi vsebinami, ki navdihujejo in so realne, si ljudje pomagajo do boljšega počutja, življenja. Ustavljajo me na cesti ter mi zaupajo, da jim moje vsebine pomagajo, jih navdihujejo, dajejo moč, ko je najtežje, in celo rešujejo življenja. Če so moje vsebine všeč tudi tebi, me lahko podpreš z nakupom kave ali s članstvom (podjetja).

Hvala za zaupanje. Gremo naprej, na boljše! Moč je v nas. 🙂

Kupi mi kavoKupi mi kavo