Predavanja/Individualni pogovori

naslovnica

 

Stres, utrujenost, izčrpanost, izgorelost, tesnoba, anksiozne motnje in panična motnja so le znaki telesa, ki vam pripovedujejo, da s seboj ne delate prav.  Ustavite se, spremenite odnos so sebe, ker ta je temelj vsega, kar se vam dogaja v življenju. 

Ta pogojuje naše odnose, vse, kar se nam dogaja. Za odnosom do sebe je seveda skrit scenarij, ki smo ga dobili v otroštvu. Misli, prepričanja in vzorce se da spremeniti, da se spremeniti odnos do sebe.

Prepričana sem, da večinoma izgorevajo  ljudje, ki imajo slab in nezdrav odnos do sebe, ki jih vodijo prepričanja, ki jim škodujejo. Asertivni posamezniki praviloma ne izgorevajo. Čeprav so seveda tudi zunanji vzroki, ki nekoga pahnejo v izgorelost, kar se mu morda ne bi zgodilo, če teh ne bi bilo.

Moč je v nas samih. Da se bistveno izboljšati odnos do sebe in prekomernemu stresu, utrujenosti in izgorelosti reči ne.

Iz odnosa do sebe izhaja celotno vaše življenje. In tega se da spremeniti z drugačnimi programi, vzorci razmišljanja, prepričanji, mislimi. Dejanji. Pri vsem tem pa je izjemno pomembno tudi gibanje telesa. V naravi.

Iz odnosa do sebe izhaja vsa komunikacija, do sebe in drugih, kar je osnova za življenje zadovoljnega človeka.

Odločati se za pot kljub strahu je v resnici pogum.

Predavanja/Treningi/Delavnice

Za podjetja in organizacije pripravljam individualna predavanja, delavnice ali treninge, od koder nihče ne odide enak kot prej. Precej samozavestno se sliši, vem,  v resnici pa so učinki resnično taki, preprosto zato, ker sem vse to dala skozi sama, se tudi ozdravila sama, za kar pa sem potrebovala kar nekaj znanja, vztrajanja, potrpljenja, upanja in strasti. In to dajem naprej. To se pozna. Človek včasih ne potrebuje drugega, kot le ‘brco v rit’, da začne delati. Ki pa je pri meni odkrit pogovor ali strastno, odkrito predavanje, kjer vedno pridemo do rešitve, ko vendarle spoznamo, da se da in da je odločitev v naših rokah.

Prav tako vodim različne skupine. Začnemo prvi četrtek v mesecu marcu.

Individualna srečanja

Mogoča so tudi individualna srečanja. Prav tako so mogoči pogovori prek video klica ali navadnega telefonskega klica.

Kontakt:

info@berem.si