Za podjetja – Predavanja/Delavnice/treningi

naslovnica

 

Stres, utrujenost, izčrpanost, izgorelost, tesnoba, anksiozne motnje in panična motnja so le znaki telesa, ki vam pripoveduje, da s seboj ne delate prav.  Ustavite se, spremenite odnos so sebe, ki je ključen. 

Pri vsem tem je ključen odnos, ki ga imamo s seboj. Ta pogojuje naše odnose, vse, kar se nam dogaja. Za odnosom do sebe je seveda skrit scenarij, ki smo ga dobili v otroštvu. A misli, prepričanja in vzorce se da spremeniti, da se spremeniti odnos do sebe. Ključni so asertivnost, ljubezen in spoštovanje do sebe.

Prepričana sem, da večinoma izgorevajo  ljudje, ki imajo slab in nezdrav odnos do sebe, ki jih vodijo prepričanja, ki jim škodujejo. Asertivni posamezniki praviloma ne izgorevajo. Čeprav so seveda tudi zunanji vzroki, ki nekoga pahnejo v izgorelost, kar se mu morda ne bi zgodilo, če teh ne bi bilo.

Moč je v nas samih. Da se bistveno izboljšati odnos do sebe in prekomernemu stresu, utrujenosti in izgorelosti reči ne.

 

KAJ LAHKO STORIM ZA VAS

Treningi in predavanja ter delavnice

Za podjetja in organizacije pripravljam individualna predavanja, delavnice ali treninge, od koder nihče ne odide enak kot prej. Precej samozavestno se sliši, vem,  v resnici pa so učinki resnično taki, preprosto zato, ker sem vse to dala skozi sama, se tudi ozdravila sama, za kar pa sem potrebovala kar nekaj znanja, vztrajanja, potrpljenja, upanja in strasti. In to dajem naprej. To se pozna. Človek včasih ne potrebuje drugega, kot le ‘brco v rit’, da začne delati. Ki pa je pri meni odkrit pogovor ali strastno, odkrito predavanje, kjer vedno pridemo do rešitve, ko vendarle spoznamo, da se da in da je odločitev v naših rokah.

 

Kontakt:

damjana.bakaric@gmail.com

 

 

 

 

 

Išči po koledarju

avgust 2019
P T S Č P S N
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031