Zdravljenje se začne s tem, da postaneš pristen. Da zaživiš brez mask, da si odkrit do sebe in – drugih.

To vam lahko povem iz prve roke, ko sem izgorela. Ko čez noč nisem mogla ničesar več, ker sem se sesula mentalno, čustveno, duhovno in fizično. Moj breakdown je bil v resnici breakthrough, kar dobro opišem tudi v knjigi Na tesnobi, ki je bila leta 2017 uspešnica. O tem do tedaj nihče v Sloveniji ni pisal. https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/na-tesnobi-2195808-pr

Nadaljevanje izgrajevanja sebe in popolnega zdravljenja pa sem opisala v knjigi Na boljše: https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/servlet/sl/emkasi/na-boljse-2536243-pr

Potrebno je bilo popolno energijsko zdravljenje, čeprav sama tega takrat nisem tako opisovala. Gre pa natanko za to.

Kaj je energijsko zdravljenje?

To je nekaj najboljšega in najbolj avanturističnega, kar lahko v svojem življenju storite zase. Gre za to, da smo samo tukaj in zdaj – v tem momentu. Da se ne obremenjujemo z bolečimi spomini, jih ne preigravamo v glavi, ker s tem le utrjujemo takšne frekvence v možganih, s katerimi bomo tlakovali pt dogodkom, ki bodo za nas enako boleči. Gre za to, da zaznavamo in čutimo namesto analiziramo – kaj se dogaja okrog nas. Ne dovolimo si, da te dogodke, te zaznave, s svojimi mislimi spremenimo. Priklopimo se na svojo intuicijo, na čudnost, ne bežimo pred žalostjo in bolečino, ker nam to tudi onemogoča čutenje užitka.

Zdravljenje pomeni, da smo do sebe odkriti. Pomeni, da zavržemo in spustimo svoje maske in smo, kar smo. Da se prenehamo pretvarjati in ugajati drugim. Da pozabimo na napačne predstave o svetu, da na splošno zavržemo predstave o čemer koli, da smo pravi mi večino časa. Tako bomo lahko tudi prevzemali odgovornost za svoje napake.

Zdravljenje pomeni reči ne, pomeni, da vemo, da nekaj za nas ni dobro, pomeni tudi, da vemo, kdaj reči da. Da naredim nekaj, kar je prva, četudi se nam upira.

Zdravljenje pomeni odpustiti drugim, četudi so nas resnično prizadeli. To je tako osvobodilno. Zdravljenje pomeni, da opazujemo in delujemo namesto da reagiramo iz svojih ran.

To je energijsko zdravljenje, ki prinaša novo in predvsem zdravo življenje.

Knjiga na naslovnici obravnava prav to temo.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
2 shares