Kaj morate vedeti o cepivu, ki v resnici ni cepivo

Cepiva, s katerimi želijo precepiti celotno svetovno prebivalstvo, niso ‘approwed’ – splošno sprejeta. Z drugimi besedami, ‘cepiva’ še nimajo popolnega dovoljenja za uporabo, so le ‘cepiva’, na katerih piše, da se jih lahko uporabi le v sili. Na primer, ameriška FDA (Food and Drug administration), ki naj bi služila javnosti, skrbela za varnost hrane in zdravil ter cepiv (v 60 odstotkih je financirana s strani farmacevtskih podjetij!) je za tri cepiva dala dovoljenje, da se jih lahko uporabi v sili. Pfizer-BioNTech, Moderna and Johnson & Johnson. Ob tem naj povemo, da je v vrsti že 200 novih podjetij, ki s strani WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) čakajo na dovoljenje za uporabo svojih cepiv. Precepiti svetovno populacijo je dober biznis, podjetja tekmujejo kot nora. Zato se drenjajo pred vrati legalizacije.

‘Cepiva’ niso dovolj klinično preizkušena, njihov preizkušanje bi moralo trajati vsaj do leta 2024, opozarjajo strokovnjaki. Ko sem brskala za podatki o stranskih učinkih, sem naletela na dnevnik/javni blog francoskega zdravnika bolnišnice Colet, dr. Umlila, natančneje s CTIAPA – s Teritorialnega centra za neodvisno informacijsko in farmacevtsko svetovanje – BOLNIŠNI CENTER ČOLET, Francija. Na blogu lahko preberemo poročanja o stranskih učinkih ‘cepiv’ za obdobje od 4.1. do 26.3. 2021. Manjkajo podatki za ves mesec april. Poročilo je bilo objavljeno 9. aprila, posodobljeno pa 15. aprila 2021. Vseh ‘cepljenih’ v Franciji do sedaj naj bi bilo:

Več kot 8.513.000 injekcij z zdravilom COMIRBNATY (BioNTech – Pfizer)

Več kot 801.000 injekcij s COVID-19 VACCINE Moderna

Več kot 2.454.000 injekcij s COVID-19 VACCINE AstraZeneca.  

Stranski učinki

Gre za cepiva BioNTech/Pfizer, Moderna in AstraZeneca. Na tej strani /vir spodaj) imate tudi posamične primere ‘cepljenih’ ljudi. Gre za podatke iz javnega dnevnika zdravnika, ki dela v bolnišnici Colet.

O cepivu BioNTech – Pfizer

“Osredotočite se na resne škodljive učinke, znane kot” posebno zanimive “”:Kardiomiopatija, ki jo povzroča stres (3), Koronarna arterijska bolezen (ishemična srčna bolezen) (54), Srčno popuščanje (84), Miokarditis (7), Motnje srčnega ritma (323), Multiformni eritem (2), Vaskulitis (15), Akutne bolezni jeter (20), Kap (167), Pljučna embolija (77), Hemoragična bolezen (111), Ishemija okončin (55), Trombocitopenija (18), Globoka venska tromboza (120), Artritis (26), Diabetes na splošno (19), Anosmija ali agevzija (5), Splošni napadi (50), Meningoencefalitis (3), Aseptični meningitis (2), Paraliza obraza (62), Guillain-Barréjev sindrom (2), Akutna ledvična odpoved (15), Sindrom akutne dihalne stiske (8)

Umrljivost zaradi vseh vzrokov ( 386 )

COVID-19 (124)

Dežurna preobčutljivost in anafilaksija II in III (53)

“Napake pri zdravljenju”:

Uporaba napačnega odmerka (30)Neustrezen urnik dajanja (11), vključno (1) s povezanimi resnimi neželenimi učinki, , Težava s pripravo izdelka (8), vključno (1) s povezanimi resnimi škodljivimi učinki, Neustrezno mesto / pot uporabe (8), vključno (4) s povezanimi resnimi neželenimi učinki

Druge okoliščine (1)

” Poudarki ” :

“Neželeni učinki, ki so že opaženi in pod nadzorom”:

Trombocitopenija / Imunološka trombocitopenija / spontani hematomiSkodle, Arterijska hipertenzija, Motnje srčnega ritma, Diabetični zapleti, Neuspeh cepiva, Guillain-Barréjev sindrom

O cepivu Moderna

“Resni neželeni učinki, znani kot” posebni interes “”:

Konvulzije / mioklonus (9), Motnje srčnega ritma (12), Nenadna smrt ( 6 ), Kap (9), Trombembolija (9), Anafilaktična reakcija stopnje II in III (4), Diabetes (2), Paraliza obraza (5), Srčno popuščanje (1), Krvavitev (2), Neuspeh cepiva (1), Pljučnica (1), Cervikalni mielitis (1)

“Napake pri zdravljenju”:

Neustrezen urnik upravljanja (3), Napaka na skrbniškem spletnem mestu (1), Napaka navedbe (1) s povezanimi resnimi škodljivimi učinki

” Poudarki ” :

Omenjene so zlasti žilne motnje, kot so arterijska hipertenzija, motnje ritma, reakcije tipa reaktogenosti (slabo počutje, sindrom gripe), hudi primeri trombemboličnih dogodkov itd.

Glede cepiva AstraZeneca

“Osredotočite se na resne škodljive učinke, znane kot” posebno zanimive “”:

Kap (33), Trombocitopenija (16), Motnje srčnega ritma (32), Miokardni infarkt (10), Intro-srčni tromb (1), Pljučna embolija (PE) (33), Cerebralna venska tromboza (9), Splanhnična venska tromboza (3), Globoka venska tromboza brez PE (50), Mioperikarditis (2), Meningoencefalitis (2), Krči (10), Periferna paraliza obraza (7), Guillain-Barréjev sindrom (1), Anafilaktična reakcija stopnje II (5), Anosmija / ageusia (6)

Smrt ( 45 )

“Napake pri zdravljenju”:

Neustrezen urnik upravljanja (2)

” Poudarki ” :

“Novi neželeni učinki pod nadzorom”:

Krvavitev iz sluznice (predvsem podplutbe in krvavitve iz nosu) Skodle, Herpetična reaktivacija

Smrt zaradi nekrotičnega fulminantnega hepatitisa, povezana z reaktivacijo virusa Herpes simplex tipa 1.

“Neželeni učinki, ki so že pod nadzorom”:

Gripi podobni sindromi, Zvišanje krvnega tlaka, Dispneja in astma, povezana s primeri gripi podobnih bolezni, Trombembolični dogodki, Tromboza velikih ven, ki so netipične glede na njihovo lokacijo. “

Vprašanja

Vas ob ‘cepljenju’ seznanijo z vsemi temi stvarmi? Vas seznanijo, da za vse stranske učinke prevzemate odgovornost za svoje zdravje sami? So vas kjer koli natančno seznanili z vsemi temi podatki, ki jih imamo trenutno na voljo? Za to, kaj bo z vašim telesom po odmerku ‘cepiva’, odgovarjate sami. Za to ne bo odgovarjal zdravnik, ki vas je cepil, ne vlada in ne proizvajalec cepiva. To morate razumeti.

VIR: https://edition.cnn.com/2021/04/29/health/fda-approval-covid-19-vaccines-explainer/index.html

VIR: http://ctiapchcholet.blogspot.com/2021/04/ – spletni dnevnik zdravnika bolnišnice Cholet

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
905 shares