Zavedanje, da je v nas moč, je ključna. Takrat preusmerimo strah.

In nihče nam nič ne more.

“Samo narava je naša avtoriteta,” je dejal Wim Hof v nekem intervjuju. Res je. In narava je v nas, v vsakem med nami. Tako je v nas tudi moč, da preusmerimo tok, ki nas pelje stran od sebe, v odvisnost, v strah, v stres in v spremembe genov, ki bodo spremenili naše telo – na slabše. Vendar si lahko pomagamo.

Mi imamo moč. Na to smo pozabili. Začeti moramo verjeti vase, se povezati s svojo intuicijo in instinktom. Še posebej zdaj – to je ta trenutek.

Sem smo prišli, da Živimo. Da smo razigrani, zdravi, da pomagamo drugim. Sem smo prišli, da se povezujemo in ne distanciramo. Osamljenost povzroča smrtnost. Ljudje smo ustvarjeni, da živimo v skupinah. Mi smo družbena in družabna bitja. Tukaj smo, da smo SVOBODNI. Predniki so dajali svoja življenja za naše pravice in svoboščine, za našo svobodo. In tega ne smemo kar tako zavreči. Rojeni smo za gibanje. Za premikanje. In za gibanje.

Obstaja 5 modrih con na svetu, kjer prebivajo ljudje, ki dosegajo najvišjo starost. Glavni razlog je: povezovanje z drugimi. Skupnost. Projekti. Svoboda. Čas je, da začnemo podobno.

Odločimo se za pot ljubezni. Dihanja. Povezovanja, druženja in življenja v skupnosti. Stegni roko po človeku. Človek, ne podlezi strahu. To ni prav. Človek, ki živi v strahu, je suženj. Ni svoboden. Strah je stres, ta povzroča oslabitev imunskega sistema, skozi čustva in percepcijo resničnosti spreminjamo gene. Če podležemo temu, s čimer nas hranijo, bomo zboleli. Obrnimo smer. Najprej se začnimo zavedati svoje moči. Imamo jo. Ko bomo to resnično začutili, bomo lahko spremenili smer strahu.

Mi imamo moč. Nas je 99 odstotkov. Imamo možnost v le eni obliki – da se povežemo v 10 tisoč glavo množico, ki ima smer.

<3

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=qpZX1a0HPJI

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
133 shares