Srečaj me. :-)

Dragi moji deepdiverji, ki želite imeti kakovostna razmerja, kjer boste rasli kot posameznik in skupaj z njim ali z njo.

V mesecu septembru smo se srečali PRVIČ, ker vemo, koliko in kaj pomeni dobro in kakovostno razmerje, v katerem se trudiva oba. V katerega vlagava oba. Ker vemo, da smo vsi vredni ljubezni in da je za nas nekje nekdo, ki si želi prav takšno osebo, kot smo mi. In obratno. Ker vemo, da gre v razmerju za ravnovesje dam – prejemam. In ker vemo, da je romantika v tem, kako si znava porazdeliti delo.

Dogodek Srečaj me je bil pristen večer ljudi, ki si želijo isto. Ljubiti, biti ljubljen, skupaj rasti in se razvijati. Se znati kakovostno prepirati, biti navihan, radosten, tečen, lahek in težak, vse. Predvsem pa je za ljudi, ki se zavedajo, da so življenje in razmerja vzponi in padci, na nas pa je, kako bomo to izpeljali. Zato z njimi nadaljujemo! Juhuhu! 🙂

Srečali se bomo zopet tisti, ki si želimo v razmerju napredovati, rasti, si stati ob strani, vendar nismo drug drugemu rešitelji, ker se dobro zavedamo, da si sam sebi svoj rešitelj. Srečali se bomo tisti, ki vemo, da razmerje potrebuje skrb, pozornost, nežnost, ljubečnost, delo, trud, humor. Tisti, ki vemo, da moramo za svojo srečo poskrbeti sami, in te naloge ne moremo prelagati na drugega. Tisti, ki vemo, da ima razmerje vpliv na vse ravni življenja. Lahko nas ubije ali pa nas vsakodnevno krepi. Izbira je naša. Tisti, ki vemo, da odnosi ne srečujejo zmeraj, da pa so tudi kot izziv, ki nam ponujajo trenutke norega zadovoljstva.

SREČAJ ME.

Za koga: Za samske moške in ženske, ki si želijo graditi dobre odnose.

Dan: Sobota, 21. november 2020

Kdaj: 18:00 do 22:00

Kje: Lobi Caffe, Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana https://www.facebook.com/pages/category/Bar/LOBI-CAFFE-164898726899748/

Cena: 45 eur na osebo

V ceno je vključeno:

  • Pijača dobrodošlice
  • Prigrizek
  • Skupina/workshop/debata , od 19:00 do 19:45*
  • 19:45 – 20:00 Q and A
  • 20:00 – 22:00 spoznavanje, ples, sproščanje in druženje

*45-minutna debata o tem, zakaj nam razmerja ne uspevajo in kaj bi lahko naredili bolje, da bi nam dejansko uspela. Debata bo potekala podobno kot so potekale moje delavnice ali skupine, ali pa naši psihološko knjižni večeri v Konzorciju, ki sem jih vodila pol tretje leto. V debati se bomo zaiskrili, sprostili, nasmejali. Po tem se bomo prepustili večeru, glasbi, spoznavanju in se imeli tako dobro, da nam večer še dolgo ne bo šel iz glave.

Prijava na dogodek:

Če se strinjate s pogoji, se na dogodek prijavite na mejl: info@berem.si. Po elektronski pošti boste dobili prijavnico in podatke za vplačilo dogodka. Prijavnico boste morali obvezno izpolniti, ker brez izpolnjene prijavnice ne morete obiskati dogodka. Opozorilo: to je zaenkrat še pilotni projekt, zato bo starostni razpon morda večji. Če se bo izkazala potreba po takšnih dogodkih, bom uredila starostne skupine takole: 30 – 45, 40 – 55, 50 – 65. In plus minus par let gor ali dol.

*Opomba: Če se na srečanje ne prijavi zadostno in primerno število moških in žensk, se dogodek prestavi na kasnejši datum.

Vaša zvesta Love Lady.

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
419 shares