Za mene sta lepota in privlačnost človeka v tem, ko se on pokaže takšen, kakršen resnično je.

Danes zaznam licemerstvo, maske, laži, sprenevedanje. Skoraj nemudoma. V tem hipu izgine moja radovednost – človek, pa naj bo še tako postavljen po zaželenih lepotnih idealih zunanjosti, me ne zanima več.

Ko pa naletim na nekoga, ki ve, kdo je, ki se zaveda svojih plusov, minusov, in vsega vmes ter se mi kaže natančno takšen, kakršen je, moja radovednost naraste. To je za mene privlačen človek. Človek, ki je pristen, odkrit, ne igra in si ne nadeva mask. Ni ga čez to privlačnost! To je tisto, čemur jaz rečem: neodoljivo in noro seksi! AAAAA!

Človek, ki se pred menoj ne trudi biti vedno čudovit in perfekten, popoln. Človek, ki se kaže prav takšen, kakršen je … o, ja, to je to! Za to je vredno živeti. Prav takšne ljudi želim imeti v svojem življenju, ker je za igre in maske ter hinavščino preprosto premalo časa in energije. Ne zanima me, nikdar me ni, le da si sedaj to upam priznati, povedati, jasno pokazati in izreči.

In takrat zaveje sveži veter. Svoboda. Čisti užitek. Uživam vsako sekundo. In sem še naprej prav takšna, kakršna sem, tudi sama. In tako skleneva ta čudovit in magičen krog. Spoznavanja, uživanja, gledanja v oči. To, dragi moji, je življenje, ki ga je vredno živeti. Ustvarjanje krogov povezovanja s prav takšnimi ljudmi. To so zdravje, radost, vznesenost, smeh, veselje, učenje, rast in napredovanje. To je ljubezen. “Vidim te. Tukaj sem zate. Razumem te.”

Vse ostalo je popolna izguba časa. Ne izgubljajte ga, življenje je prekratko za tovrstne budalskosti!

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Če ne preneseš odkritosti, raje ne glej. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Avtorica kolumne: Damjana Bakarič,  avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše, predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Moč je v tebi. Da se, vse lahko spremenimo s tem, ko z mislimi in navadami, dejanji ter prepričanji vzpodbudimo drugačne možganske povezave.

Fotografija: Mihael Tominšek. Prvi fotograf, ki je ujel moj karakter. In svetlobo, da brez kančka retuširanja izgledam tako dobro. Gremo pristno!

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
679 shares