Prebujeni moški, dr. John Gray in Arjuna Ardagh

Za vse moške in ženske, ki se ne znajdete več v tradicionalno določenih vlogah moških in žensk. Ob tem pa iščete nove načine boljšega skupnega življenja.

“Moški, ki je izgubil sposobnost takojšnjega in neprekinjenega čutenja, bo neizogibno imel tudi omejeno zmožnost vživljanja v čustva drugih. Ranjeni ljudje, ki ne morejo čutiti svoje bolečine, pogosto prizadenejo druge.”

“Če ne poznamo svojega namena in cilja, nam je ljubiti veliko pretežko. Takrat se bojimo, sami sebe jemljemo zelo resno in nevarnost je prevelika. Varno izpovedovanje čustev bi zahtevalo določeno zakoreninjenost vase.”

“Prebujeni moški ne gre k ženski zato, da se napolni, temveč da z njo deli, kar on že ima. Ta premik od skrbi za uspeh k skrbi za nekoga, s komer lahko deli svoj uspeh, ustvarja globoko ljubezen.”

Nanizala sem nekaj citatov, da dobite občutek, kako je knjiga napisana. Meni je odgovorila na neka moja razmišljanja; zagotovo je vsebina knjige korak naprej, k dobrim odnosom med moškim in žensko.

Več o mojih vsebinah v videih na mojem Youtube kanalu. Če ne preneseš odkritosti, raje ne glej. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič,  avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše, predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Moč je v tebi. Da se, vse lahko spremenimo s tem, ko z mislimi in navadami, dejanji ter prepričanji vzpodbudimo drugačne možganske povezave.

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
35 shares