Placebo ste vi, Joe Dispenza

Ena boljših knjig zadnjih časov za mene. Zakaj?

  1. Ker mi ponudi na kupe raziskav o tem, da je v nas naravna inteligenca, s katero lahko pozdravimo svoje telo. Raziskave o tem, da v to, kar verjameš, tako bo. Da z drugačnim načinom obnašanja, drugačnimi navadami in mislimi dobesedno aktiviramo druge možganske povezave, kar dejansko pomeni, da postanemo drug človek!

  2. Placebo deluje. Placebo smo lahko mi.

  3. To, kar misliš, in to, v kar verjameš, to si in tako bo.

In še bi lahko naštevala. Izvrstna knjiga, ki vam bo prevetrila prepričanja. In izprašila um ter telo (zadnjo plat). Po njej nič več ne bo tako, kot je bilo.

To, kar premlevaš in misliš, to si. In točno to se bo zgodilo, ker s tem utrjuješ sebe takšnega, svoje možgane. Misli spremenijo možgane in telo. Ter moje življenje.

Res je, da se na trenutke knjiga zdi prepolna podatkov, in bralec težko sledi, vendar se splača. O, pa še kako.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Če ne preneseš odkritosti, raje ne glej. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič,  avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše ter 11 zgodb z naslovom Razmerja. Predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Moč je v tebi. Da se, vse lahko spremenimo s tem, ko z mislimi in navadami, dejanji ter prepričanji vzpodbudimo drugačne možganske povezave.

Moja zadnja knjiga Pogumna srca tukaj: https://www.berem.si/pogumna-srca/

Individualni pogovori, prijava: info@berem.si

Related Posts

by
Sem komunikologinja, svetovalka za posameznike in podjetja, pisateljica, publicistka, predavateljica ter avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Najpomembnejši so za mene odnosi. Pristni. Brez mask. Odnosi doma in na delovnem mestu ter v ljubezenskih partnerstvih. Komunikacija. Odnos do sebe, ki je prvi. Zagovornica počasnega življenja in promotorka dobrega počutja ter duševnega zdravja. Strastna knjigoljubka, ki prisega tudi na terapijo prek knjig. Knjige so bile ob meni ves čas, ko sem bila sama, tudi v najbolj temnih trenutkih življenja. In prisegam nanjo, na ljubezen. V mojem srcu in med nama. Med nami. Moje vodilo: moč je v nas samih. Le odločiti se moramo. Ne pozabi, moč je v tebi. V nikomur drugemu. Zmagovalci so bojevniki, ki se po padcu vedno dvignejo. Drugih zmagovalcev ni.
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
1 share