Kako?, Tom Stone

Preproste tehnike, s katerimi boste presegli svoj ego in sprostili čustveno bolečino iz preteklosti.

Glede na vse nas, kdo smo, kaj smo, ter na naše odnose, ki jih imamo z drugimi, je to najosnovnejša knjiga, ki bi jo moral prebrati in razumeti vsak, ki mu ni vseeno zase.

Avtor se je v življenju med drugim posvečal temu, kako svoje trpljenje lahko spremenimo v radost. V tej knjigi je zbral najbolj učinkovite tehnike, s katerimi lahko dosežemo globoke in trajne spremembe v življenju. Bistvo je, da se skušamo čim bolj spontano odzivati (in ne reagirati) na potrebe vsakega trenutka in polnosti svojega bitja, iz bistva svoje biti, bi dodala sama.

V tej knjigi lahko odkrijemo, ni pa nujno, odvisno, kakšen bralec ste in kako boste dojeli stvari. Spoznali bomo ovire, ki nam preprečujejo, da bi živeli v stanju čiste zavesti, osem tehnik za doseganje te čiste zavesti, kako odpraviti poistovetenja, ki sestavljajo naš ego, kako odpraviti nerešeno čustveno bolečino, ki se je nakopičila v našem telesu, kako se osvoboditi misli in navad, s katerimi si mečemo polena pod noge, globoka spoznanja o 12 temeljnih pogojnih odzivih, ki oblikujejo človekove navade in kako lahko razvijemo stanje vedenja in gotovosti globoko v sebi.

Sama bi dejala, da je osnova vsega vedenje, da je vse negotovo in da je naša dokončnost, smrt, edina, ki je gotova. Znotraj tega pa lahko ustvarjamo čudeže, in to vsak dan.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
7 shares