Kako?, Tom Stone

Preproste tehnike, s katerimi boste presegli svoj ego in sprostili čustveno bolečino iz preteklosti.

Glede na vse nas, kdo smo, kaj smo, ter na naše odnose, ki jih imamo z drugimi, je to najosnovnejša knjiga, ki bi jo moral prebrati in razumeti vsak, ki mu ni vseeno zase.

Avtor se je v življenju med drugim posvečal temu, kako svoje trpljenje lahko spremenimo v radost. V tej knjigi je zbral najbolj učinkovite tehnike, s katerimi lahko dosežemo globoke in trajne spremembe v življenju. Bistvo je, da se skušamo čim bolj spontano odzivati (in ne reagirati) na potrebe vsakega trenutka in polnosti svojega bitja, iz bistva svoje biti, bi dodala sama.

V tej knjigi lahko odkrijemo, ni pa nujno, odvisno, kakšen bralec ste in kako boste dojeli stvari. Spoznali bomo ovire, ki nam preprečujejo, da bi živeli v stanju čiste zavesti, osem tehnik za doseganje te čiste zavesti, kako odpraviti poistovetenja, ki sestavljajo naš ego, kako odpraviti nerešeno čustveno bolečino, ki se je nakopičila v našem telesu, kako se osvoboditi misli in navad, s katerimi si mečemo polena pod noge, globoka spoznanja o 12 temeljnih pogojnih odzivih, ki oblikujejo človekove navade in kako lahko razvijemo stanje vedenja in gotovosti globoko v sebi.

Sama bi dejala, da je osnova vsega vedenje, da je vse negotovo in da je naša dokončnost, smrt, edina, ki je gotova. Znotraj tega pa lahko ustvarjamo čudeže, in to vsak dan.

Damjana Bakarič

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
7 shares