Ne sprenevedaj se; ti si ta, ki si daje priložnosti. Ali pa si jih ne.

Vse prevečkrat se nam zdi, da nimamo priložnosti. In vse prevečkrat se pritožujemo. Pripovedujemo si zgodbe, kako nam je težko, in kako gre drugim kot po maslu.

Ustavimo se.

Vsak dan je dan za nove stvari. Dogodke, situacije, ljudi. Ustvari jih. Stegni roko. Ponudi sam sebi nove možnosti in priložnosti. Skozi pogovore in delavnice ter predavanja ugotavljam, da smo večinoma sami tisti, ki sebe omejujemo. Ki sebi kratimo možnosti. S svojimi nezavednimi in škodljivimi prepričanji, ki jih nismo pripravljeni opustiti niti, ko sami povsem zavestno dojamemo, da so strupena.

Ustvarjaj. Dogodke. Situacije. Priložnosti za spoznavanja ljudi. Odpri si ta vrata, ki si jih tako dolgo imel zaklenjena.

In povej mi, kaj se je zgodilo potem.

 

Več o mojih vsebinah v videih na mojem Youtube kanalu. Če ne preneseš odkritosti, raje ne glej. https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič,  avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše, predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Moč je v tebi. Da se, vse lahko spremenimo s tem, ko z mislimi in navadami, dejanji ter prepričanji vzpodbudimo drugačne možganske povezave.

Tags: carosuel small

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
198 shares