Transurfing v 78 dneh, Vadim Zeland

To je za vse tiste, ki nimate časa brati vseh Zelandovih knjig na temo transurfinga.

No, čeprav, saj veste, prebrati eno namesto več knjig, nikdar ni enako. Ker mora človek vsaj pojme, ki jih pisec uporablja, obvladati. Torej, najbrž se vam že svita, da gre za knjigo, ki povzema bistvo Zelandovih idej iz preostalih knjig transurfinga. Gre za t. i. praktični tečaj transurfinga.

Natančneje – v knjigi je predstavljenih 78 načel transurfinga. Eno načelo za en dan, vaja skozi ves dan. In tako z vsakim naslednjim, dokler ne bomo obvladali vseh. Načela je dobro uporabljati tako, kot nas vodi naša intuicija.

“Do uresničitve ne pripelje želja, temveč naša usmerjenost k želenemu. Namera ni prizadevanje, temveč mirna osredotočenost in odločnost. Če dvomite in se bojite, bo svet kot zrcalo odseval to vaše stanje in zato ne boste dosegli rezultata. Kar koli boste že počeli – delajte to prepričljivo. Seveda, vedno obstaja tudi možnost za smolo. Toda možnosti za uspeh se večkratno povečajo, če v vas ni nobenih nihanj. Kaj izgubite, če se odrečete dvomom? Če zadeva uspe, je dobro, če pa ne uspe, pa tudi ni velike škode.”

23. načelo – Odločenost delovati

Damjana Bakarič

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
28 shares