Ovire in polena vzemi kot energijo zase, da se poženeš naprej!

Življenje je nizanje. Vzpenjanje, padanje, vožnje v ovinke, za katere se zdi, da lahko izletiš z njih. Slepe ulice, kjer ni druge možnosti, kot da zapelješ vzvratno. Polno ovinkov brez smisla. Pa je to res? Odvisno, kako gledamo.

Kleč je v tem, da vso to energijo, ki je morda od nekoga usmerjena k nam le zato, da nas ovira, zaustavi, povleče dol, spremenimo v takšno, ki jo uporabimo za sebe, za svoje ideje, cilje, pot. Še bolj se osredotočimo in delajmo. Bodimo v toku. Sledimo sebi in svoji poti. Bodimo alkimist.

Če se predamo vsem oviram in ljudem, ki nam ne želijo uspehov na svoji poti, potem ne bomo osredotočeni. Zlahka se bomo zmedli, skrenili s svoje poti, se jezili nad tem, kako je mogoče, da so nekateri takšni, porabili energijo za žalost, namesto za sebe. In življenje bo šlo mimo nas, mi pa bomo vso energijo namesto sebi namenili drugim. Ne izgubljajmo svojega časa in svojih možnosti tukaj.

Spremenimo to. Energijo, iz katerih se napajajo ovire in dejanja ter besede ljudi, ki nas ovirajo, pretvorimo v energetski naboj in napoj za osredotočenost na svoji poti. Preverjeno, deluje. In to, kako! 

Temu rečem preseganje samega sebe. Si za?

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Tags: carosuel small

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
123 shares