Za boljše jutro in dan, in to vsak dan!

Določene stvari imamo vedno v rokah mi. Namreč, to, na kar se osredotočaš, tako je in bo. To, na kar se osredotočaš, raste.

Seveda se nemalokrat zbudimo slabe volje, zagrenjeni, utrujeni, izčrpani. Če ste tole zadnje, potem se je potrebno najprej dobro naspati, izklopiti vse in sebi vzeti počitek, ki ga telo in um ter psiha nujno potrebujejo. Spanje je prva stvar, ki si jo moramo zagotoviti, da funkcioniramo dobro.

Potem vam ponujam še naslednje super ideje, da v hipu izboljšate svojo voljo zjutraj.

  1. Srce mi bije, diham. Zbudil sem se, torej sem živ. To, da mi bije srce tudi danes, ni samoumevno.

  2. Imam streho nad glavo in hrano v hladilniku. Juhej! Marsikdo tega nima.

  3. Vidim! O, moj bog. Lahko vidim, kako se prebuja sonce.

  4. Lahko sam vstanem iz postelje in grem na stranišče, pod tuš, kamor koli. Ne potrebujem nikogar, da skrbi za mene in premikanje mojega telesa. Vau! Pa to je noro. Marsikdo tega ne zmore sam. Tako lahko sedaj odtečem pet krogov in odidem v hrib ali na kolo – sam.

  5. Pomislimo na to, kaj vse nas osrečuje. Na vse dobre stvari, ki smo jih doživeli in na dosežke, ki smo jih dosegli. Na trenutke, ko smo bili srečni. O, ja, pa mi smo super!

  6. Pomislimo na to, kaj vse nas osrečuje, in nekaj od tega dodajmo v današnji dan.

  7. Pomislimo na to, kako hvaležni smo lahko za ljudi, ki jih imamo ob sebi. Tudi za živali.

  8. Poglejmo se v ogledalo, in si recimo, hej! Bravo! Uspelo ti je do danes, dajmo narediti še iz današnjega dne nekaj dobrega. Samo en je, današnji dan.

  9. Dihajmo. Vse delajmo p o č a s i.

  10. Poslušajmo glasbo, ki nas ‘dvigne’.

  11. Predlagam, da takoj zjutraj storite nekaj, kar vas osrečuje. Na primer, mene osreči telovadba, pilates ali tibetanske vaje. Vendar menjujte, ne delat vsak dan isto, ker rutina ubija. Možgane je treba vihariti.

  12. Zahvalimo se za vse stvari, ki jih imamo, ki se nam zdijo samoumevne (še včeraj nam je bilo samoumevno posedanje v lokalih, obiskovanje koncertov in predstav ter plesanje v klubih). Vadimo to vsak dan. Hvaležnost. Kmalu boste spoznali, kako hudičevo bogati ste.

Zagotavljam vam, da se boste ob teh idejah, ko jih boste izvedli, počutili tisočkrat boljše.

Več o mojih video vsebinah na mojem Youtube kanalu. Video treningi za življenje kot si ga želiš.  https://www.youtube.com/user/MsDamjana

Damjana Bakarič

Individualni pogovori, piši na: info@berem.si

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
44 shares