Moški, ki ni poklical, Rosie Walsh

Sarah in njen sedemdnevni moški, na katerega je čakala vse življenje. Ah, dajte no, priznajmo si. Če še niste srečali pravega, potem zagotovo hrepenite po njem.

Sarah ima obremenilno preteklost, precej po krivem, kateri je skušala ubežati tako, da se je preselila na drugi konec sveta, kjer se je povsem postavila na noge. In tako kot vsi, ki so bili od tega življenja premagani – premagani smo vedno tisti, ki nas starši ali domači ne ljubijo, se nas odrečejo, ali pa nas sovražijo ter uničujejo. Z njo je bilo tako, da je nanjo pritiskala vsa okolica, a hej, ne smem povedati preveč.

Sarah si usvari na videz zelo dobro življenje, kot sem že zapisala, na drugem koncu sveta. Ima moža, od katerega se je pred kratkim ločila, ravno se mudi na obisku doma, v Angliji. Obletnica je. Sarah pride domov na vsako obletnico tega dogodka. In tokrat je vse drugače. Sreča Eddija, s katerim preživi sedem dni. V teh dneh se toliko zbližata kot se marsikdo ni sposoben v več letih življenja. Nekatera razmerja so pač takšna. Takoj se ujameta.

In potem konec. Eddie izgine. Se ne oglaša več. Sarah obenem nekdo zasleduje in jo klicari. Sarah se ne da in mu piše, pisari, se ponižuje. Noče verjeti, da jo je imel samo za razvedrilo. Ker čuti v sebi drugače. Nekaj drugega je, je prepričana. Edina.

Prebrala v dveh dneh. Presenečena, ker sem si predstavljala drugače.

Damjana

Related Posts

by
O meni
Prejšnji prispevek Naslednji prispevek
0 shares