Divljakuša, Marina Šur Puhlovski

Izjemno pripovedovanje ženske o svojem razdajanju moškemu.

Gre za knjigo, ki bi jo morala prebrati vsaka ženska. Pisateljica me je navdušila s svojim načinom pisanja. Njeni koti gledanja na odnos z moškim, v katerega se je usodno zaljubila, so različni, kakor v življenju ni samo ena barva, ki bi prevladovala nad njim.

Trezna, sposobna in pametna ženska, ki jo omreži navidezni frajer, za katerim pa se skriva ne le bolezen, temveč kupi nezdravljenih ran. Moški, ki se ga je z veselim srcem znebila tudi njegova lastna mati, je sedaj njen. Kar pomeni, da je ona tista, ki je odgovorna zanj, za njiju, za skupno življenje. Bolj kot ne povsem prepušena sebi, a brez časa, ki bi ga imela zase, vsak dan vse bolj postaja sužnja svoje ideje o življenju.

Njemu se zanjo preprosto fučka.

Čudovito pripovedovanje. Mojstrsko. Zgodba o našem življenju, ki nam prehitro, še preden se dobro zavemo, spolzi skozi prste, povsem neizkoriščeno za stvari, ki bi jih radi poskusili in počeli.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Motivatorka, youtuberka ter predavateljica. Raziskovalka človekove psihologije in čustev, duše. Ti pa si ravnokar na moji spletni strani. Živijo! :-) Mi smo ta človek, v katerem je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo, tega bo vedno več. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. Zagrenjenost, nemoč, obup, nezadovoljstvo so nizke vibracije. Če imamo take misli, imamo takšna čustva, s tem ustvarjamo še več istega. Ko pa se odločimo za višjo vibracijo, se odločimo, da bomo odgovornost za svoje življenje končno prevzeli v svoje roke. Ne bomo v vlogi žrtve, ne bomo opazovalci življenja. Postali bomo ustvarjalci. Duševno zdrav človek si prizadeva, da je zadovoljen in srečen. To je njegova primarna potreba. S svojimi mislimi ustvarjamo notranji in zunanji svet, svojo vibracijo, spreminjamo gene. Saj poznate placebo, mar ne? ;) Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-)
Previous Post Next Post
17 shares