Na tesnobi že v tretji natis!

Uspešnica Na tesnobi podira rekorde!

Knjiga je izšla septembra 2016 v nakladi 1500 izvodov knjige, po samo štirih tednih je šla v ponovni natis, tudi v 1500 izvodih. Sedaj pa nas bo v knjigarnah kmalu pričakal že tretji natis po 1500 izvodov.

 

Vsekakor me kot avtorico to izjemno veseli, po drugi strani pa skrbi. Ker se toliko ljudi sooča s strahom, stresom, anksioznimi motnjami, izgorelostjo in paničnimi napadi.

Vendar se da! Meni je uspelo, in ni razloga, da ne bi tudi vam.

Kako začutiti sebe, se soočiti s seboj in se spoznati. Kako najti svojo pot, kako pod vsemi vzroci in prepričanji, ki so jih na nas lepili drugi, najti svoja. Kako se imeti rad. Kako se osvoboditi strahov in se odločiti za sebe in za ljubezen. Do sebe. Zagotavljam vam. Morali boste delati, ker brez dela, ni drugačnih izidov. A ko boste samo za sekundo začutili to novo pot, svoja bogastva, bo to magično.  Ker, ni ga hujšega, če nisi zvest samemu sebi.

Če vas zanima skupina ali individualno svetovanje, kako zaživeti življenje brez strahov, stresa in izgorelosti, mi pišite na damjana.bakaric@gmail.com.

Related Posts

by
Sem avtorica knjižnih uspešnic Na tesnobi, Na boljše, Razmerja in Pogumna srca. Delam na področju človeških odnosov, psihologije in komunikacije. Organiziram debatno družabne večere Srečaj me za vse samske, ki si želijo poglobljenih odnosov. Gre za povsem nov koncept družabnih večerov za samske, saj pridejo ljudje, ki se zavedajo, da je partnerski odnos najpomembnejši odnos, kraljica vseh odnosov. Za vse nesamske ustvarjam Srčne debate za izboljšanje (partnerskih) odnosov. Razširjam tudi Gibanje poglobljencev za vse, ki imajo raje globino kot površinskost. Kajti ta svet/sistem promovira na instant rešitve kar pa človeško dušo uničuje. Predvsem odnose med moškimi in ženskami. S svojimi vsebinami združujem moške in ženske, da moški postanejo spet moški in ženske spet ženske. Po izobrazbi sem komunikologinja. Ko sem doživela izgorelost, panične napade in hudo tesnobo, sem se dokončno prebudila in odločila za svojo pot, zbrala pogum in začela delati to, kar sem si vedno želela. Mi smo ta človek, v nas je moč. Kar mislimo, na kar se osredotočamo, to smo. Naše misli so vibracija. Kakršne so, takšna vibracija je v nas, na tako vibracijo se priklapljamo in ustvarjamo življenje, ki je prav tako v skladu z njo. In ti, ja ti, ti imaš vso moč v sebi. Sistem te je naučil naučene nemoči. Zato iščeš svojo moč zunaj namesto v sebi. Naredimo si življenje takšno kot si ga želimo. Postajajmo vse boljša različica sebe, odločimo se za ljubezen. Do sebe, do drugih, do sveta. Naučimo se biti srečni v tem trenutku in s tem, ki ga imamo. To je veščina, to je mojstrstvo. In je mogoče. :-) In takrat premagamo programiranje matrice.
Previous Post Next Post
0 shares