FORUM

PRIJAVA NA STRAN

KDO JE TUKAJ

Trenutno nihče.
Št. gostov: 1

VSE NAJBOLJŠE

BRALSKI UTRINKI

740581_descanso_en_el_parqu.jpg

Berem.si
Dobrodošli, gost/ja!
Brezplačno ustvarite svoj bralski profil in se pridružite skupnosti bralcev in bralk. Prijavite oz. registrirajte se v levem polju "Moj kotiček" .   
Re:Slovenski avtorji (1 pregleduje) (1) Št. gostov
Go to bottom Pošlji odgovor 0
Tema: Re:Slovenski avtorji
Slovenski avtorji Karma: 2  
Ali kaj berete knjige slovenskih avtorjev? Kakšne se vam zdijo? Jaz jih sicer ne berem ravno pogosto, a trenutno berem Stavo od Romane Berni in mi je všeč.

Drugače pa so mi slovenski avtorji dobri le kot mladinski pisatelji, imajo več odličnih knjig.
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

bralec/bralka bralec/bralka  

sivka ()
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:Slovenski avtorji Karma: 2  
Od sodobnih malo bolj poznam Mazzinija, mi je fantastičen. Pa Skubic mi je tudi všeč.
Od starejših Jalna, mi je tudi všeč.
Že dolgo se spravljam brat Lainščka, bi rada videla, če mi bo všeč.
Vse ostalo pa bolj tako-tako, če kaj preberem, je zgolj kakšen naslov, nisem se še v nobenega vrgla toliko, da bi prebrala celoten opus. Mislim pa, da nimam nekih predsodkov - po tem, kar sem prebrala, menim, da so slovenski avtorji ravno tako berljivi kot tuji. Povsod se pa najde "škart".
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Re:Slovenski avtorji Karma: 2  
V lanskem letu sem prebrala celo zbirko (12 knjig) Lipa zelenela je od Bogdana Novaka. Skozi zgodbo dveh družin opisuje zgodovino Slovencev in je kar zanimivo branje.

Re:Slovenski avtorji Karma: 1  
Meni so tudi všeč bolj mladinski pisatelji, karkoli drugega sem se lotila, me ni prepričalo - se mi zdi, da je dosti enih zamorjenih knjig

Re:Slovenski avtorji Karma: 4  
Slovenski avtorji, ki so mene prepričali
Desa Muck
Robert Ron
Romana Berni
Vesna Milek

Re:Slovenski avtorji Karma: 0  
Doslej so me najbolj prepričale Blatnikove kratke zgodbe.

Anči ()
Pred kratkim sem prebrala Zapoj mi ... mlade pisateljice Katarine Nzobandora. Priporočam v branje. Zanimiv roman, ki pušča svobodo.
Priporočam se za komentarje, ko jo boste prebrali. Rada bi slišala različna mnenja.

Najboljša od slovenskih mi je Gimnazijec - Igor Karlovšek

jezka ()
Je že kdo prebral prvo knjige iz nove trilogije Varuhi skrivnosti z naslovom Obzidano mesto avtorice Marget Belani?

Go to top Pošlji odgovor