FORUM

PRIJAVA NA STRAN

KDO JE TUKAJ

Trenutno nihče.
Št. gostov: 1

VSE NAJBOLJŠE

BRALSKI UTRINKI

006.jpg

Berem.si
Dobrodošli, gost/ja!
Brezplačno ustvarite svoj bralski profil in se pridružite skupnosti bralcev in bralk. Prijavite oz. registrirajte se v levem polju "Moj kotiček" .   
Re:Julie Garwood (1 pregleduje) (1) Št. gostov
Go to bottom Pošlji odgovor 2
Tema: Re:Julie Garwood
Re:Julie Garwood Karma: 3  
Joooooj,hvala, zares izčrpno, si se pa res potrudila )
Lp
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

bralec/bralka bralec/bralka  

Re:Julie Garwood Karma: 3  
Nitty, res sem ti hvaležna! Nekaj sem si jih pravkar pobrala,
Lp
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Re:Julie Garwood Karma: 2  
rada pomagam ostalim bralcem, ki uživajo v branju knjig tako kot jaz

Re:Julie Garwood Karma: 0  
Sm tudi ljubiteljica garwood-inih roman. trenutno se prebijam skozi serijo njenih sodobnih romanov Buchanahan-Renard in jih toplo priporočam za vse, ki imajo poleg ljubezenske zgodbe radi še malo kriminala. sama sm jih kupila na amazonu in mi ni žal nobenega evra, ki sm ga dala zanje so pa dostopne na netu, lahko jih snamete s kateregakoli torrent ponudnika

VRAGOLIJE od Amande Quick je izšla sedaj april 2010 pri SVET KNJIGE

nada ()
User Offline Click here to see the profile of this user
Živjo!
Zanima me kako si naložiš te knjige, mene tudi zanima J. Garwood ter K. Woodiwiss, pa bi še jaz probala dobiti njihove knjige.

Go to top Pošlji odgovor