FORUM

PRIJAVA NA STRAN

KDO JE TUKAJ

Trenutno nihče.
Št. gostov: 2

VSE NAJBOLJŠE

BRALSKI UTRINKI

006.jpg

Berem.si
Dobrodošli, gost/ja!
Brezplačno ustvarite svoj bralski profil in se pridružite skupnosti bralcev in bralk. Prijavite oz. registrirajte se v levem polju "Moj kotiček" .   
Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA (1 pregleduje) (1) Št. gostov
Go to bottom Pošlji odgovor 0
Tema: Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA
netja ()
User Online Now Click here to see the profile of this user
Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA Karma: 5  
Pa preberimo Nobelovca:

Orhan Pamuk: Ime mi je Rdeča

In to ni prvoaprilska šala!

Pozdravlja vas
netja

Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

bralec/bralka bralec/bralka  

Last Edit: 2008/10/02 13:55 By netja.

Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA Karma: 2  
Začela sem brat, ampak nekako se mi nikamor ne premakne. Mogoče bo kej bolj zanimiva v nadaljevanju.
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA Karma: 4  
No knjigo sem prebral, ampak nima posebne privlačnosti. Preveč je govora o risanju, kaligrafiji in iluminatorstvu. O primerjavah med vzhodnim in zahodnim načinom risanja. O perspektivi, ki je v orientalskem svetu prepovedana. Zanimiv je le način pripovedovanja. Vsako poglavje pripoveduje druga oseba.

Last Edit: 2008/04/08 14:04 By markobajec.

Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA Karma: 4  
Tudi meni branje te knjige nikakor ne steče.
Pa še skoraj 700 strani ima.

Ne morem se ravno spraviti kam dlje od nekaj prvih strani s to knjigo, tako da gre danes nazaj v knjižnico.

Re:Knjiga aprila: IME MI JE RDEČA Karma: 1  
Meni sicer še kar gre, ne požiram ravno, ampak do konca sigurno pridem!

sivka ()
User Offline Click here to see the profile of this user
Tudi jaz sem se trudila z njo kakšnih 100 strani in potem odložila, enostavno ni šlo. Preveč se mi je zdelo dolgovezno, niti nisem sledila in sem se kar izgubljala vmes. Ta ni bila zame

Go to top Pošlji odgovor