FORUM

PRIJAVA NA STRAN

KDO JE TUKAJ

Trenutno nihče.
Št. gostov: 2

VSE NAJBOLJŠE

BRALSKI UTRINKI

508332_log_cabin.jpg

Berem.si
Dobrodošli, gost/ja!
Brezplačno ustvarite svoj bralski profil in se pridružite skupnosti bralcev in bralk. Prijavite oz. registrirajte se v levem polju "Moj kotiček" .   
Re:alan ford (1 pregleduje) (1) Št. gostov
Go to bottom Pošlji odgovor 0
Tema: Re:alan ford
alan ford Karma: 1  
meni je ta strip eden najboljših vseh časov, pripročam za dnevno dozo smeha
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

bralec/bralka bralec/bralka  

Last Edit: 2008/02/28 17:32 By meedeko123.

Re:alan ford Karma: 2  
hmmmm....

še nikoli nisem slišala za ta strip....pa sem včasih zelo rada brala stripe...
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Re:alan ford Karma: 3  
Ja pa res, Alan Ford! To smo čitali, ko sem bila še "majhna", pa tudi stripe Zagor, Komandant Mark ali nekaj takega pa Tex Viler...Mislim, da sem imela takrat 12-13 let. Alan Ford je imel nek črn humor ampak vseeno zabavno.

netja ()
User Online Now Click here to see the profile of this user
Re:alan ford Karma: 5  
ja, ja! pa tako kot si rekla, orhideja, še Zagor, Mark in ostali. se mi zdi, da se danes stripov ne bere več toliko.

pa dosti se jih danes najde v kompletu, v akciji, kakšne stare številke, kar itak ni važno. mislim, da kar v vsaki trafiki.

Re:alan ford Karma: 0  
Moram povedat, da so še vedno zelo brani vsi ti stripi, ki jih omenjate. Saj delam v trafiki in so stripi zelo vredu prodajajo. Izhajajo pa v kopletih ali pa tudi posamično. V Sloveniji imamo tudi kar lepo število zbirateljev stripov.

Go to top Pošlji odgovor