FORUM

PRIJAVA NA STRAN

KDO JE TUKAJ

Trenutno nihče.
Št. gostov: 1

VSE NAJBOLJŠE

BRALSKI UTRINKI

567104_reading_in_the_garde.jpg

Berem.si
Dobrodošli, gost/ja!
Brezplačno ustvarite svoj bralski profil in se pridružite skupnosti bralcev in bralk. Prijavite oz. registrirajte se v levem polju "Moj kotiček" .   
Re:najljubša revija ... (1 pregleduje) (1) Št. gostov
Go to bottom Pošlji odgovor 0
Tema: Re:najljubša revija ...
najljubša revija ... Karma: 0  
no, pa odprimo temo, ki je verjetno bolj ženska, vsaj glede na ponudbo ženskih revij

katera je vaša naljubša revija?

moja je "O Osebnosti", ker imajo kar dosti kvalitetnih člankov, zelo raznovrstnih, pa vsaj zaenkrat še malo reklam.

Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

bralec/bralka bralec/bralka  

Last Edit: 2008/02/29 11:46 By rosssa.

sivka ()
User Offline Click here to see the profile of this user
Re:najljubša revija ... Karma: 2  
Od "ženskih" nobene ne berem redno, čeprav jih imam kar nekaj po službeni dolžnosti možnost spremljati. Včasih mi je bila všeč Viva, zdaj se mi zdi, da je postala podobna vsem ostalim Anjam in Lisam. Meni so dolgočasne.

Zares redno sem brala in kupovala revijo Geo, pa je tudi to prejšnji mesec vzel kapitalizem ... včasih preberem Življenje in tehniko, vendar tudi tega ne redno. Vse ostalo pa bolj spotoma, če se že znajde pod rokami. Zanimive so mi še Ona in National Geographic, včasih kakšna o ustvarjanju, vendar nič od tega nimam na rednem repertoarju.
Please note, although no boardcode and smiley buttons are shown, they are still useable

Re:najljubša revija ... Karma: 1  
sivka, se strinjam, revije dandanes so bolj polne reklam. če ne direktno, pa preko člankov in kao priporočil. res težko najdeš kakšno revijo, ki je vredna prebiranja.

ženske revije so si tudi vse bolj podobne, mislim da so bile Eva, Cosmo in podobne včasih bolj različne, sedaj pa ne veš katero bereš - če že vzameš kako v roke.

zadnja, ki sem jo kupila, je bila Viva.

Re:najljubša revija ... Karma: 2  
Zdravo

Jaž že od prve številke berem National Geographic Slovenija, prav tako sem naročen na NG Popotnik in sem z obema zelo zadovoljen. Prebere vse od prve do zadnje strani
GEO sem bral le leto dni, potem sem imel pa dovolj člankov, ki sploh niso sodili v revijo z imenom Geo, spoznajmo svet. Da je revija propadla, je delno kriv tudi urednik.
Popotniške revije so mi zmeraj zanimive, a slovenske žal niso najboljše, npr. Svet in ljudje in Horizont, saj so članki napisani kot pravljice, pa še zelo nestrokovni so (npr. ne ločujejo terminov področje in območje).
Moške revije (FHM, Men`s Health, Playboy) imajo svoje + in -, a nenazadnje ugotoviš, da je več - in so predrage, da bi jih kupoval.
lp

Re:najljubša revija ... Karma: 1  
Meni se zdi, da te mesečne revije ne smeš kupovati redno, ker kmalu ugotoviš, da se vsebine ponavljajo

Tudi jaz sem včasih kupoval NG, pa dandanes raje vzamem kako popotniško knjigo v roke.

Go to top Pošlji odgovor