Na tesnobi, Damjana Bakarič

Za vse, ki so izgoreli, doživeli anksiozne motnje ali panične napade. Ali za vse, ki ste nenehno pod stresom in ne zmorete več.

V knjigi skozi osebno izpoved predstavim svojo zgodbo, prekinjam pa jo, da bralcu vendarle ni dolgčas, še z drugimi zgodbami ljudi, ki so vsak na svoj način doživljali svoje zgoraj omenjene čustvene stiske. Vseh drugih kratkih zgodb je deset.

Knjiga je razeljena na tri dele: na začetke, zavedanje, zdravljenje. Mestoma se knjiga bere kot roman. Gre za iskreno in odkrito pripoved o tistih stvareh, o katerih se v današnji družbi ne govori. Knjiga je v letu in pol doživela tri ponatise, nešteto ljudi pa se je z mojo zgodbo povsem poistovetilo. Izdanih je bilo 6200 izvodov.

Nekateri so šele s pomočjo te knjige končno prišli do spoznanja, kaj se jim dogaja. In to me skrbi.

Zgodba pripoveduje o novinarki, materi, ki je v tem hitrem in norem svetu prisiljena biti sama za vse. Njen perfekcionizem ali anesteziranje z delom jo pripelje do uspehov, kjer jo življenje nagradi tudi z omenjenimi prijateljicami, ki na prvi pogled prinašajo črno nebo, oblake, strele in predvsem trpljenje, a ko ona uspe na te stvari pogledati drugače, ugotovi, da so jo izgorelost, anksiozne motnje, panični napadi in hud stres pripeljali k njej sami in da so v resnici njeni najboljši prijatelji.

Vse te čustvene motnje ali stiske so v današnjem svetu globoko v porastu.

Kako in zakaj, pa v knjigi. 🙂

Če vas zanimajo predavanja, individulani pogovori ali delavnice, mi pišite na damjana.bakaric@gmail.com

 

Damjana

Oznake:
by
O meni
Previous Post Next Post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

8 shares

Išči po koledarju

avgust 2018
P T S Č P S N
« Jul   Sep »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031